Heb je te maken gehad met emotionele gebeurtenissen en voel je je vaak somber?

Voel je je onderdrukt en blijf je maar in cirkels ronddraaien?
Heb je al van alles geprobeerd en kom je er niet uit?

Meld je dan aan voor de gratis challenge 'Vind de key' en ontdek:

Ik heb ook geworsteld ...

Als je een diepgeworteld gevoel hebt van er alleen voor staan, dat niemand je begrijpt of dat je niet goed genoeg bent, dan kan het knap lastig zijn om een positieve verandering te creëren.

Hoe we omgaan met een tegenslag, crisis of conflict komt voort uit de strategieën die we al vroeg in onze jeugd hebben geleerd. Je kan nog zoveel zelfhulpboeken lezen, lessen in geluk volgen en webinars kijken, maar als je de werkelijke oorzaak van je somberheid niet aanpakt, zal verandering nooit blijvend zijn.

Believe me, ik heb het allemaal geprobeerd.

Als traumatherapeut is het mijn missie om vrouwen te begeleiden die door grote levensveranderingen vast komen te zitten. En ze weer in contact te brengen met hun ware zelf zodat ze vanuit een sterke basis gaan leven en werken.

Trauma kun je overwinnen

Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld kwam, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma.

Als je bewust of onbewust trauma hebt meegemaakt, krijg je vroeg of laat te maken met de effecten ervan: Stress, conflicten, heftige situaties kunnen een trigger zijn om je onzeker te voelen, heftige emoties te hebben en/of ziekte te veroorzaken. Ik help je via innerlijk leiderschap zoveel mogelijk te leven vanuit je eigen natuur.

Door je blokkades en de misverstanden over jezelf los te laten, kun je lichamelijk ontspannen en voel je je geestelijk ook bevrijd.

Het resultaat is dat de energie in jezelf, tussen jou en anderen en in je werk meer gaat stromen. Je ervaart daardoor meer keuze vrijheid en kunt beter voor jezelf opkomen. 

Om jou te helpen organiseer ik op 19, 20 en 21 april een driedaagse challenge. Tijdens deze challenge gaan we de sleutel vinden die jou kan bevrijden uit dat waar je in vastzit.

Tijdens de challenge pakken we echt samen door

stress behandelen

Je bent het waard om je eigen leven te leiden en je eigen koers te bepalen. Ik laat je precies zien wat je moet doen en hoe je je kracht weer claimt. 

En dit is wat je ontdekt

Dag 1

dinsdag 19 april 19.00 - 20.00 uur

Wat zijn je belemmerende overtuigingen, wat roep je op jezelf af? Je spoort de rode draad van je leven op, die ervoor zorgt dat je elke keer aantrekt wat je juist niet wilt.

Dag 2

woensdag 20 april 19.00 - 20.00 uur

Je gaat op zoek naar de sleutel die ervoor zorgt dat je de verandering ook echt gaat doormaken en jezelf bevrijdt van datgene waar je in vastzit.

Dag 3

donderdag 21 april 19.00 - 20.00 uur

Voorkom-terugval-dag: op deze dag leer je hoe je stevig in je schoenen kunt staan, het stuur in handen neemt en de leiding terugpakt.

Heb je genoeg van de stress, fysieke klachten en vermoeidheid? Wil je jezelf weer herkennen?

Neem dan nu gratis deel aan deze challenge t.w.v. € 300,-

Wees er snel bij, er is plaats voor 250 deelnemers.

dagen
uur
minuten
seconden

Meld je aan door hieronder aan te geven bij welke webinars je live aanwezig zal zijn. Je ontvangt dan een uur voor het webinar de link. Kun je niet aanwezig zijn, dan krijg je de replay link achteraf.