Masterclass ‘Omgaan met autoriteit, beïnvloeding en manipulatie’

Heb je al langer last van autoritair gedrag? Ben je gevoelig voor beïnvloeding en manipulatie? 

Masterclass ‘Omgaan met autoriteit, beïnvloeding en manipulatie’

Ben je het zat dat je keer op keer over je grenzen laat gaan, je voortdurend aanpast en weet je niet hoe je los kunt komen uit deze patronen? 

Dan is deze live Masterclass speciaal voor jou.

JA, IK MELD ME AAN

Je bent het waard om je eigen leven te leiden en je eigen koers te bepalen. 

In deze online masterclass ontdek je precies hoe je hier komt. Hieronder zie je in het kort hoe deze ochtend eruit komt te zien:

Fase 1 – Learn

Wat zijn je overtuigingen en patronen en wat roep je hierdoor op jezelf af.

Fase 2 – Release

De rode draad van je leven opsporen waardoor je elke keer aantrekt wat je juist niet wilt;Op zoek gaan naar de sleutel: wat zal ervoor zorgen dat het nu wel lukt

Fase 3 – Integrate

Voorkom terugval: ontdek hoe je ervoor zorgt dat je je grenzen beter waarneemt, ‘nee’ ook uitspreekt en daardoor in je kracht komt.

GAby jurczyk -traumatherapeut

“Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden, die door grote levensveranderingen vastzitten.”

Ik wil ze weer in contact brengen met hun ware zelf, zodat ze vanuit een sterke basis gaan leven en een blijvende verandering realiseren!

Om jou te helpen heb ik een 3 daagse masterclass georganiseerd in juli, wanneer je er nu voor kiest om deel te nemen krijg je de opname van de eerste masterclass via de mail toegestuurd en ben je welkom tijdens de live masterclass op 24 en 31 juli aanstaande van 9:30 tot 11:30.

De normale investering voor deze sessies is € 147,- maar nu kan je voor slechts € 37,-. (in totaal) meedoen!

Tijdens deze Masterclass gaan we de sleutel vinden die jou gaat bevrijden uit hetgeen waarin je vast zit en we pakken samen echt door. Je krijgt van mij een sessie en ik laat je precies zien hoe je je kracht weer claimt.

JA, IK MELD ME AAN

Onze patronen zijn van invloed…

Onze patronen in het omgaan met dominante mensen, of de mate waarin anderen of situaties invloed uitoefenen op ons, kunnen voortkomen uit datgene wat we geleerd en meegemaakt hebben in onze jeugd. Als kind zijn we afhankelijk van onze opvoeders, gezinssituatie of leraren en installeren we onze strategieën om er zo goed of kwaad mogelijk mee te dealen. Deze strategieën brengen je naar volwassenheid. Lastig wordt het als deze strategieën door blijven draaien in onze relatie met het leven, werk of relaties.

Heb je het gevoel vast te zitten in deze strategieën? Dan komt dat doordat je nog niet de juiste informatie heb gekregen om hier uit te komen en jouw innerlijk leiderschap te claimen. Niet jij zit vast. Het deel wat ooit afhankelijk is geweest zit vast. Velen van ons hebben als kind het gevoel meegekregen niet genoeg te zijn, anders te zijn en dat warmte, liefde niet beschikbaar is.

Mis deze unieke Masterclass niet…

Ik garandeer alledrie dagen bijzonderelive sessies en laat je precies zien hoe je je kracht weer terug claimt. 

JA, IK MELD ME AAN

Online Masterclasses

Sterke Basis organiseert regelmatig bijzondere en inspirerende live Masterclasses, kijk hieronder voor het actuele aanbod

Masterclass’Omgaan met tegenslag’

Hebben de grote veranderingen van de afgelopen maanden impact op jou? Heb je het gevoel vast te zitten en voel je je soms machteloos?

Masterclass ‘Van disbalans naar balans’

Snel inzicht krijgen in de mate van balans of disbalans en de oorzaken daarvan? Ontdek de saboteur en de bronnen waaruit je kunt putten om dit proces door te komen. 

MasterclassOmgaan met autoriteit, beïnvloeding en manipulatie’

Heb je al langer last van autoritair gedrag? Ben je gevoelig voor beïnvloeding en manipulatie? 

© Sterke Basis Traumatherapie.  Alle rechten voorbehouden. 2021