Mini training ‘Omgaan met tegenslag’ – salespagina

Speciaal ontwikkeld door sterke basis traumatherapie:

Unieke minitraining ‘Omgaan met tegenslag’

MELD JE VRIJBLIJVEND AAN VOOR de trainingRuim een kwartier aan persoonlijke therapie in de vorm van video

Iedereen ervaart in deze huidige tijd tegenslag, maar we gaan er niet allemaal hetzelfde mee om.

Als je je bewust ben van de oorzaak van je strategieën bij tegenslag, crisis en conflict, krijg je er keuze voor terug. Daarmee kom je in beweging en creëer je de verandering waar je naar verlangt. Dieper contact met jezelf geeft weer meer levensenergie, passie en potentieel. Ik leer je graag in mijn gratis minitraining, die ik speciaal voor jou heb samengesteld, hoe je goed om kunt gaan met tegenslagen.

Kon je over alles praten vroeger?

Ga je op dit moment door een moeilijke periode in je leven? Je bent niet alleen. Ik kan je problemen misschien niet in één klap oplossen, maar er zijn wel veel stappen die we samen kunnen zetten.

Hoe ben je opgegroeidals kind?

Door te denken in kleine stappen zorg je ervoor dat je niet overweldigd raakt en moeiteloos in beweging blijft. Hierdoor lukt het direct om jouw situatie snel weer in rustige wateren te krijgen.

Wat heb je ervaren vroeger?

Als je plots wordt geconfronteerd met (onverwachte) tegenslag, is het heel belangrijk om goed te kunnen bepalen wat nu het meest belangrijk is. Prioriteiten kunnen wijzigen in één ogenblik.

Over de trainer

Gaby Jurczyk

“Levenvreugde als voeding voor innerlijke groei…” Ik ben opgegroeid in de Zwitserse bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. De afgelopen 19 jaar heb ik veel reguliere opleidingen gevolgd en culturen onderzocht. Als je bewust of onbewust trauma hebt meegemaakt  dan krijg je vroeg of laat te maken met de effecten ervan. Stress, conflicten of heftige situaties kunnen dan een trigger vormen om je onzeker te voelen en zelfs ziek te maken. Ik help jou via innerlijk leiderschap om zoveel mogelijk te leven vanuit je eigen natuur. Door blokkade en misverstanden over jezelf los te laten kun je lichamelijk ontspannen en voel je je geestelijk ook bevrijd.

Het resultaat is dat de energie in jezelf, tussen jou en anderen en in je werk meer gaat stromen. Je ervaart daardoor meer keuzevrijheid en kunt beter voor jezelf opkomen. Ook word je vitaler en creatiever.

Krijg nu direct toegang tot de gratis minitraining ‘Omgaan met tegenslag’

Dit gratis aanbod is beperkt beschikbaar. Profiteer nu en ervaar hoe jij in tijden van crisis bestand en beschermd kan worden tegen onzekerheid.

First NameE-MailSTUUR MIJ DE MINITRAINING!

2021 – Copyright © Sterke Basis. Alle rechten voorbehouden.