Over Gaby Jurczyk bij boom

Over mij

kom in verbinding met je ware zelf

Ik help vrouwen die door grote levensveranderingen fysieke en psychische klachten hebben, weer in verbinding te komen met hun ware zelf. Dat doe ik op alle lagen: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Zodat ze door een Sterke Basis veerkracht en levensenergie hebben om het leven weer te leiden zoals ze dat graag willen.

Mijn verhaal

Eigen verhaal trauma

De geboorte van mijn zoon

Toen mijn zoon in 2001 geboren werd, heb ik de impact van bewust trauma en de trigger voor oud onbewust trauma zelf meegemaakt. Ik was totaal overrompeld en machteloos. Mijn lichaam reageerde met astma aanvallen en huidproblemen.


Heftige emotionele reacties, moeheid en uiteindelijk postnatale depressie waren het resultaat. Mijn huisarts gaf medicatie mee en zei dat ik me gauw beter zou voelen.


Maar ik voelde dat deze ervaring een "wake up call" was. Wilde ik mij verbinden met mijn kind, vrij van oude pijn, dan moest ik aan de slag met mezelf. Door het woelige water heen, dieper duiken in mijzelf.

Zwitserland berglandschap

Alles kwam bij elkaar

Er volgden jaren van reguliere en alternatieve studie over trauma, het eigen proces, trainingen en onderzoek over traumaverwerking bij natuurvolkeren. Ik heb alles aangepakt: mijn gedrag, mijn manier van communiceren, mijn emoties en mijn lichaam. De kennis, die ik de afgelopen 16 jaar heb verworven, heeft een verdieping gebracht in de verbinding met mezelf, met mijn kind en de wereld om mij heen.


De grote doorbraak kwam, toen ik mijn familie in Zwitserland ging helpen en twee maanden in mijn kinderkamer logeerde. Het was alsof een sleutel aangereikt werd en er een totale reset plaatsvond. Alles kwam bij elkaar. Mijn bewuste, volwassen Ik en mijn onbewuste, kleine Ik. Ik kon er niet aan ontsnappen! Wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, ging door de zandloper en bracht inzicht en heling! 

Dr.Hew Len

Zoals Dr.Hew Len het omschrijft in zijn levenswerk: de belangrijkste relatie in een mensenleven is de relatie tussen tussen het bewuste (dat hij de moeder noemt) en het onderbewuste (dat hij het kind noemt). Daaruit vandaan komen alle relaties voort, die wij hebben.