Structureel oververmoeid? Kies voor Sterke Basis.

Sterke Basis is er voor ondernemende vrouwen die langere tijd tegen blokkades aanlopen. Je bent oververmoeid, overprikkeld en voelt je niet 100% op je plek in jouw leven. Kortom: je voelt je overspannen. Sterke Basis is gericht op transformatie om weer volgens jouw essentie te gaan leven. In 5 sessies tegen het fenomeen oververmoeid in Arnhem ruimen wij jouw blokkade op en breng ik jou in contact met jouw passie en levensmissie. Zo kun je weer gaan stromen en benut je jouw potentieel ten volste!

Wat nu?

Veel vrouwen hebben last van oververmoeid zijn. Er wordt immers veel van je verwacht: een bloeiende carrière, een leuke relatie, blije kinderen, een bruisend sociaal leven, voldoende beweging en ook nog hobby’s. Als dit leven niet volledig bij je past, door bijvoorbeeld steevast te hard te werken, is de kar na verloop van tijd niet meer te trekken en heb je voortdurend weinig energie. Je bent oververmoeid. Op dit spoor doorgaan is in feite zelfsabotage. Wat nu? Ontsla jezelf en ga terug naar de basis. Terug naar de kern, jouw passie en levensmissie. Want als je jouw leven hierop inricht, kost het ineens allemaal niet meer zo veel energie. Sterker nog, je krijgt energie!

Er bestaan verschillende trajecten: een groepstraject, bestaande uit 5 dagdelen, en een individueel traject, bestaande uit 5 sessies van 2 uur. Dit traject wordt helemaal toegespitst op jouw situatie en behoeften, zodat er optimaal ruimte ontstaat voor transformatie. De sessies worden grofweg als volgt ingericht:

  1. Lichaamsbewustzijn. Door een diepere verbinding met het lichaam te maken en het onderbewustzijn te verkennen, wordt het gemakkelijker om blokkades te signaleren.
  2. Uitdiepen van het thema. Dit gebeurt allereerst via gesprek en vervolgens via een lichaamsgerichte sessie, somatic experiencing. Vanuit veiligheid worden spanningen, geblokkeerde energie en bevriezing losgemaakt.
  3. Na de verankering van veiligheid en vertrouwen in de eerste twee sessies, gaan wij dieper in op de kern van de blokkade. Altijd in een veilige sfeer.
  4. Met de opgedane ervaringen werken wij aan het herstellen van de balans na oververmoeidheid. Zo gaat jouw energie nog vrijer stromen en wordt de kracht achter de energie zichtbaar. Jouw essentie, kwaliteiten en innerlijke vuur komen naar boven.
  5. Wij werken aan het verankeren van jouw essentie en kwaliteiten via coaching. Je leert hoe je de nieuwe JIJ in het NU integreert, zodat je niet in oude valkuilen stapt.

Het doel van de exclusieve training

De nadruk komt te liggen op jouw kwaliteiten en hoe jij deze beter kunt inzetten. Het oplossen van blokkades maakt dit ineens veel gemakkelijker: je maakt de juiste keuzes van binnenuit, omdat je nu over innerlijk leiderschap en zelfvertrouwen beschikt!

Ben je geïnteresseerd in de individuele training tegen oververmoeid zijn van Sterke Basis uit Arnhem? Maak nu een afspraak voor een gratis eerste kennismakingsgesprek. Je bereikt mij door te bellen naar +31 (0)6 83 64 35 26 of door een bericht te sturen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.