Ervaringen van cliënten

Henriette

Ik moest van ver komen . 
Was door omstandigheden mezelf totaal kwijt geraakt …
Waar moest in beginnen ?
Samen met Gaby ben ik op zoek gegaan naar een veilige plek te verankeren in mezelf , een plek om altijd naar terug te kunnen keren, waar vertrouwen is .. . 
Weer voelen en mijn intuïtie leren volgen. Stapje voor stapje op zoek gaan naar mijn zielsmissie en “saboteurs” op dit pad onder ogen zien . 

Gaby is warm en betrokken en door haar eigen ervaringen snapt ze heel goed wat er speelt .
Doortastend en confronterend ook soms, maar altijd met een goede reden en uitsluitend om je te spiegelen en te helpen weer een stapje verder te komen.

Bij Gaby doe je het wel zelf maar absoluut niet alleen. Als je er voor gaat staat ze naast je .
Zo waardevol !

Gaby leert me stap voor stap me weer te verwelkomen bij mezelf .
Dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.

 

Caecil V.

Gaby is een warm en betrokken persoon. Door eigen levenservaring heeft zij een groot inlevingsvermogen. Naast de compassie die ze uitdraagt durft ze confronterend te zijn en je te wijzen op je eigen verantwoordelijkheid. Ze houdt je duidelijk een spiegel voor en weet samen met jou de angel op te sporen. Als jij besluit ervoor te gaan reist ze met je mee. Buiten de sessies om besta je ook voor haar. In geval van nood is ze er voor je.

Zij is de eerste therapeut (helaas heb ik al meerdere therapieën moeten volgen) bij wie ik me geen nummer voel.

Zij kan je op veler gebied helpen. Een trauma hoeft niet persé betrekking te hebben op één gebeurtenis.

Ik raad haar zeker aan.

 

P.M.

Het gaat ontzettend goed met mij. Ik ben volop aan het genieten van het leven en alles dat op m’n pad komt!

Ik heb iemand leren kennen die een hele bijzondere plek in m’n hart heeft. Pas nu weet ik hoe een relatie ook kan zijn. Het vertrouwen en de gelijkheid die er is heb ik nog niet eerder gevoelt! Het is heerlijk echt mijzelf te kunnen zijn, iemand die ik tot jou therapie nooit heb gekend. Soms vind ik het nog lastig om te accepteren dat al het goeds dat op m’n pad komt ook verdien en dat ik er volop van mag genieten, dan komt de twijfel en ben ik bang dat morgen alles weer instort. Gelukkig zijn die momenten er steeds minder en kan ik steeds vaker oprecht genieten zonder zorgen.

Ik wil jou heel erg bedanken voor alle hulp!

 

Maartje over een Scan Coaching Sessie

Bijzonder dat je lichaam zoveel informatie geeft! De scan maakte heel duidelijk dat ik veel meer potentieel heb dan ik nu benut, maar ook wat de oorzaken hiervan zijn. Dit heeft mij enorm geraakt en in beweging gezet.

Gaby interpreteert en vertaalt de scanresultaten ook op een heel heldere en prettige manier. Als coach zou ik Gaby willen omschrijven als duidelijk, respectvol en liefdevol. Erg fijn om met haar te werken.

 

Maartje