[transitionslider id='8']

Met ScanCoaching weet je het zeker

Door middel van ScanCoaching in Arnhem krijgt Sterke Basis Traumatherapie meteen – zonder dat je iets hoeft te zeggen of vertellen – inzicht in wat er aan de hand is EN wat de oorzaken zijn. Zo zijn de overtuigingen en negatieve patronen direct zichtbaar. De resultaten zijn bovendien wetenschappelijk onderbouwd.

Saboteur in het lichaam opsporen

Als je niet goed weet wat er in je lichaam aan de hand is, kan het moeilijk zijn om te bepalen wat je moet doen om het probleem op te lossen. ScanCoaching maakt dit precies duidelijk. ScanCoaching-therapie is een methode gericht op persoonlijk leiderschap en een snelle, blijvende transformatie. Wanneer je een traumatische gebeurtenis meemaakt, blijf je vervolgens vastzitten in bepaalde overtuigingen of patronen. Mettertijd is het steeds lastiger om te weten waar de pijnlijke plek nu precies zit. Dat is waar een ScanCoach bij kan helpen. Hoewel gesprekken kunnen bijdragen aan traumaverwerking, is en blijft een trauma een lichamelijk fenomeen waarbij lichaamsgerichte traumatherapie het meest effectief is. Dus terwijl jij je verhaal aan mij vertelt, meet de apparatuur alles wat er in je lichaam gebeurt tijdens het vertellen. Denk zoal aan de functies van organen, bloeddruk, relevante psychologische functies en meer. Na het scannen zal ik de gegevens analyseren en bekijken waar de disbalans zich bevindt. Het SZW heeft deze methode zelfs erkend als middel voor duurzame inzetbaarheid.

Resultaten op het gebied van traumaverwerking, coping, stress, timemanagement en gezondheid zijn dankzij deze methode meetbaar en positief. Voordelen zijn dan ook:

  • Meetbare en inzichtelijke resultaten die tijdbesparend en kostenbesparend zijn
  • De motivatie om in beweging te komen
  • Een kortdurend traject met een grote impact

Van disbalans naar balans

Na het scannen begin ik met de analyse van de gegevens. In de basis zijn dit jouw psycho-emotionele patronen. Deze maken we samen tot een integraal verhaal waarin het huidige proces zichtbaar wordt. Zo krijg je snel inzicht in de mate van balans of disbalans en de oorzaken daarvan, de grootste saboteur en de bronnen waaruit je kunt putten om dit proces door te komen. Hier vindt veelal een herkenning bij je plaats. Dit zorgt voor een hefboomeffect in je onderbewustzijn, waardoor je totale bewustzijn vergroot en je zelfsturende vermogen sterk vergroot. Daarna begint het ScanCoaching®-proces zelf. Ik ga hierbij diep(er) in op bepaalde elementen die uit de analyse en interpretatie naar voren zijn gekomen. Doordat we snel naar de kern van de zaak kunnen gaan door de kracht van de technologie, zet ik coachingsinterventies op maat in. Dat kan gaan om het ombuigen van belemmerende overtuigingen, het verwerken van trauma, het vergroten van je resources, etc. De gehele ScanCoaching is overigens gericht op bewustwording. Dat is de start van transformatie. Door de 5 sessies van 2 uur in 100 dagen te doorlopen, ontwikkel je zelf de blijvende verandering: de transmutatie.

Verkrijg het nodige inzicht in jouw trauma’s door een gratis kennismaking aan te vragen bij Sterke Basis Traumatherapie in Arnhem. Je bereikt mij via het telefoonnummer +31 (0)6 83 64 35 26 of via het online formulier. Ook klanten uit Velp, Apeldoorn, Zuthpen en daarbuiten zijn van harte welkom. Ik vertel je met genoegen meer over ScanCoaching.