Online Training | Sterke Basis – Van Angst naar Vrijheid

Zit je vast? Vind de sleutel en bevrijd jezelf!

kom in beweging en Meld je aanLeer jezelf kennen in  12 weken

Voel je je onderdrukt in je werk of relatie en loop je tegen de muur op? Of zit je vast in beperkende overtuigingen en blokkades?

Met mijn 12-weekse Online Training gaan we samen op reis!

Met mijn Sterke Basis Training leid ik je op een hele veilige manier door al je belemmeringen en blokkades heen naar authenticiteit en daardoor naar vrijheid. In 12 weken gaan we de authentieke JIJ naar de oppervlakte halen en onderzoeken waar zij energie van krijgt, waarna we haar helpen nieuw gedrag aan te leren. 

Introductie en status quo: Waar sta je nu en wat is jouw WHY?Trauma: wat zijn jouw belemmerende overtuigingen en hoe zijn ze ontstaan?Schaduwwerk: welke emotionele triggers kom je tegen in je dagelijkse leven? Deze vormen de sleutel tot een blijvende verandering.Contact met je authentieke JIJ.IK MELD ME GRAAG AAN

Jouw investering

Inhoud van de training

een online leergedeelte van 3 modules, bestaande uit 12 lessen (€ 547,- incl btw)een intakegesprekeen live Zoom call voor de evaluatie

De investering voor de online training is € 547,- incl. btw.

Om de transformatie extra kracht bij te zetten kun je later nog kiezen voor drie persoonlijke coachsessies in 3 maanden tijd (de prijs per sessie is € 125,- ipv € 187,50 incl btw, dit betaal je achteraf en wordt deels vergoed door je zorgverzekering!)

JA, IK MELD ME GRAAG AAN

Onzeker

“Ik heb alles geprobeerd. Iedere keer val ik in dezelfde valkuilen en trek ik mensen aan die weinig empathisch zijn. Ik voel me onzeker en machteloos en blijf maar malen: het gaat met toch niet lukken.” 

Jet

Burn out

“Een maand geleden ben ik thuis komen te zitten: burn out. Het lukt me in mijn werkomgeving maar niet om op tijd mijn grenzen aan te geven. Ik ben alsmaar bezig met: zien ze me wel? Doe ik het goed genoeg?”

Sarah

Hoe kom je hieruit en wat levert het je op?

Als je je bewust wordt van jouw overtuigingen, kun je de wortel ervan opsporen en veranderen. En daarmee creëer je keuzemogelijkheden. Als je weer in een situatie terechtkomt, die je triggert en je vastzet of stuurloos maakt, kun je opeens de leiding pakken en een andere manier proberen. Daarmee krijg je het stuur in handen en kun je heel rustig aan gaan onderzoeken wat jou goed doet en energie geeft.

Hoe komt het dat het niet lukt?

Als je na een emotionele gebeurtenis of in je opvoeding bepaalde overtuigingen over jezelf, relaties of de wereld hebt ontwikkeld, zit het diep verweven in je systeem, verborgen in je onderbewuste. Meestal is het zo dat ons overlevingssysteem ons beschermt voor het voelen ervan. We kunnen er pas mee aan de slag gaan als er echte noodzaak is. Vaak is het ons lichaam dat als eerste blokkeert. De fysieke symptomen zijn dan vaak heftig en we schrikken ervan. Velen gaan dan meteen naar een dokter om het te dempen of vinden andere manieren, die dan uiteindelijk niet werken.

Ik kreeg vaak te horen: “stel je niet aan”.

“Ik heb jarenlang antidepressiva en angstremmers geslikt, omdat ik niet bij mij gevoel kon komen. Het maakte me vlak. Ik had werkelijk geen idee hoe ik dit kon veranderen. Bij ons thuis mochten emoties er niet zijn.  Ik kreeg vaak te horen “stel je niet aan.”

Loes

Wat mis je? Learn-release integrate!

  Hiermee kun je het volgende voor elkaar krijgen:

Zicht krijgt op je belemmerende overtuigingen.Zicht krijgt op je belemmerende overtuigingen.De signalen opmerken die je lichaam aangeeft.Ontdekken dat emoties de sleutel zijn voor verandering!Een veilige setting creëren om emoties via het lichten te ontladen.Heropvoeden d.w.z. ontdekken wat goed is voor jou, wat jou energie geeft en meer en meer loskomen van oude programmering.JA, IK WIL DIT OOK!

De oplossing…

Verandering wordt altijd op gang gebracht door noodzaak of inspiratie. In de meeste gevallen is het helaas noodzaak die ons doet besluiten dat we er niet omheen kunnen om onze angsten, belemmeringen en blokkades onder ogen te zien. Je hebt een behoefte, wens of een gevoel van ‘niet compleet zijn.’ Of er is gewoon een probleem dat per se opgelost moet worden. Er is dus een oproep voor avontuur: Het gevoel vast te zitten? Je komt er niet uit.Keer op keer komt de gedachte in je op niet goed genoeg te zijn.Je schaamt je en voelt je machteloos.Niet alleen dat je het denkt ,maar het zet zichzelf vast in je gevoel.Het wordt daardoor zwaar.Hoe kom je hieruit?Je hebt het al zo vaak geprobeerd en waarom lukt het maar niet?Dit is niet nieuw.Eigenlijk is dit hoe je je altijd hebt gevoeld!Lang geleden is dit begonnen en heb je een frequentie aangenomen die niet helemaal bij jou past.En vanaf die tijd ben je een masker op gaan zetten om te voldoen aan wat de buitenwereld van jou verwacht.Het valt je zwaar en je bent niet in tune met je eigen frequentie.Daardoor kun je ziek worden of een burn out krijgen.Je lijf roept, het wil dat je luistert.Dit is een kans om te luisteren en je frequentie omhoog te brengen om je pure authentieke frequentie weer aan te nemen.

Wat levert deze training jou op?

Je komt in beweging.Je krijgt je energie weer volledig terug.Je krijgt meer keuzemogelijkheden.Je leert jezelf goed kennen en weet hoe je in contact blijft zodra er een crisis ontstaat.Je gaat je veel blijer en vrijer voelen!Je leert goed je grenzen aangeven en keuzes maken die energie geven.De authentieke JIJ brengt je weer dichter bij je levenspad.JA, IK WIL DIT OOK!

Ik was zwaar zoekende naar mezelf.

“Al meerdere sessies bij Gaby mogen ervaren en ze heeft echt mijn ogen geopend. Ik ben haar daar zo ontzettend dankbaar voor. Met haar warme persoonlijke aanpak en lichaamswerk weet ze je tot diepere lagen te te brengen en te werken aan je blokkades/ego’s. Ik was zwaar zoekende naar mezelf, maar Gaby heeft me geholpen mijn eigen ‘reis’ te gaan volgen en ik heb haar in mn hart gesloten. Namasté, Gaby.”

Ramon

KENMERKEN VAN DE TRAINING

We gaan beginnen met in kaart brengen waar je NU staat. Wat is de status quo en wat zijn jouw meest belemmerende overtuigingen en blokkades.

Daarna onderzoeken we en gaan we achterhalen wat de oorzaak is van deze belemmeringen.

We gaan de emotionele triggers aankijken en je leert dat emoties de ingang zijn voor de verandering die je wenst

We gaan de authentieke JIJ naar de oppervlakte halen en onderzoeken waar zij energie van krijgt. En haar helpen om nieuw gedrag aan te leren.

OVER MIJ

Gaby Jurczyk

“Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei..” Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma. Als je bewust of onbewust trauma hebt meegemaakt, krijg je vroeg of laat te maken met de effecten ervan: Stress, conflicten, heftige situaties kunnen een trigger zijn om je onzeker te voelen, heftige emoties te hebben en/of ziekte te veroorzaken. Ik help je via innerlijk leiderschap zoveel mogelijk te leven vanuit je eigen natuur. Door je blokkades en de misverstanden over jezelf los te laten, kun je lichamelijk ontspannen en voel je je geestelijk ook bevrijd. Het resultaat is dat de energie in jezelf, tussen jou en anderen en in je werk meer gaat stromen. Je ervaart daardoor meer keuze vrijheid en kunt beter voor jezelf opkomen. Ook word je vitaler en creatiever.

In mijn praktijk in Arnhem kun je terecht voor traumatherapie door Scan coaching. De lichaamsgerichte behandelingen zorgen voor meetbare effecten.

Copyright © Sterke Basis Traumatherapie. All Rights Reserved