Zit je vast? Vind de sleutel en
bevrijd jezelf uit hetgeen je vastzit!

Voel je je onderdrukt in je werk of relatie en loop je tegen de muur op? Of zit je vast in beperkende overtuigingen en blokkades?

Onzeker

"Ik heb alles geprobeerd. Iedere keer val ik in dezelfde valkuilen en trek ik mensen aan die weinig empathisch zijn. Ik voel me onzeker en machteloos en blijf maar malen: het gaat met toch niet lukken." 

Jet


Burn out

"Een maand geleden ben ik thuis komen te zitten: burn out. Het lukt me in mijn werkomgeving maar niet om op tijd mijn grenzen aan te geven. Ik ben alsmaar bezig met: zien ze me wel? Doe ik het goed genoeg?"

SarahHoe kom je hier uit en wat levert het je op?

Als je je bewust wordt van jouw overtuigingen, kun je de wortel ervan opsporen en veranderen. En daarmee creëer je keuze mogelijkheden. Als je weer in een situatie terecht komt, die je triggert en die je vast zet of stuurloos maakt, kun je opeens de leiding pakken en een andere manier proberen. Daarmee krijg je het stuur in handen en kun je heel rustig aan gaan onderzoeken wat jouw goed doet en energie geeft.

Hoe komt het dat het niet lukt?

Als je na een emotionele gebeurtenis of in je opvoeding bepaalde overtuigingen over jezelf, relaties, de wereld hebt ontwikkeld, zit het diep verwerven in je systeem. Verborgen in je onderbewuste. Meestal is het zo dat ons overlevingssysteem ons beschermd voor het voelen ervan. We kunnen er pas mee aan de slag gaan als er noodzaak is. Vaak is het ons lichaam die blokkeert. De fysieke symptomen zijn dan vaak heftig en we schrikken ervan. Velen gaan dan meteen naar een dokter om het te dempen of vinden andere manieren:


Ik kreeg vaak te horen: "stel je niet aan".

"Ik heb jarenlang antidepressiva en angstremmers geslikt, omdat ik niet bij mij gevoel kon komen. Het maakte me vlak. Ik had werkelijk geen idee hoe ik dit kon veranderen. Bij ons thuis mochten emoties er niet zijn.  Ik kreeg vaak te horen "stel je niet aan."

Loes


De oplossing...

Verandering wordt altijd op gang gebracht door noodzaak of inspiratie. In de meeste gevallen is het helaas noodzaak die ons doet besluiten dat we er niet omheen komen dan onze angsten, belemmeringen en blokkades onder ogen te zien. 

Je hebt een behoefte, wens of een gevoel van ‘niet compleet zijn.’ Of er is gewoon een probleem wat per se opgelost moet worden. Er is dus een oproep voor avontuur: 
Het gevoel vast te zitten? Je komt er niet uit.
Keer op keer komt de gedachte in je op niet goed genoeg te zijn.
Je schaamt je en voelt je machteloos.
Niet alleen dat je het denkt maar het zet zichzelf vast in je gevoel.
Het wordt daardoor zwaar.

Hoe kom je hier uit?

Je hebt het al zo vaak geprobeerd en waarom lukt het maar niet?
Dit is niet nieuw.

Eigenlijk is dit hoe je je altijd hebt gevoeld!

Lang geleden is dit begonnen en heb je een frequentie aangenomen die niet helemaal bij jou past.

En vanaf die tijd ben je een masker op gaan zetten om te voldoen aan wat de buitenwereld van jou verwacht.
Het valt je zwaar en je bent niet in tune met je eigen frequentie.
Daardoor kun je ziek worden of een burn out krijgen.
Je lijf roept, het wil dat je luistert.


Dit is een kans om te luisteren en je frequentie omhoog te brengen om je pure authentieke
frequentie weer aan te nemen.

Wat levert deze training jou op?

Ik was zwaar zoekende naar mezelf.

"Al meerdere sessies bij Gaby mogen ervaren en ze heeft echt mijn ogen geopend. Ik ben haar daar zoo ontzettend dankbaar voor. Met haar warme persoonlijke aanpak en lichaamswerk weet ze je tot diepere lagen te te brengen en te werken aan je blokkades/ego's. Ik was zwaar zoekende naar mezelf, maar Gaby heeft me geholpen mijn eigen 'reis' te gaan volgen en ik heb haar in mn hart gesloten. Namasté, Gaby."

RamonKENMERKEN VAN DE TRAINING

We gaan beginnen met in kaart brengen waar je NU staat. Wat is de status quo en wat zijn jouw meest belemmerende overtuigingen en blokkades.

Daarna onderzoeken we en gaan we achterhalen wat de oorzaak is van deze belemmeringen.

We gaan de emotionele triggers aankijken en je leert dat emoties de ingang zijn voor de verandering die je wenst

We gaan de authentieke JIJ naar de oppervlakte halen en onderzoeken waar zij energie van krijgt. En haar helpen om nieuw gedrag aan te leren.

Jouw investering

Voor de online training van 12 weken  is jouw investering 547,00 incl. btw. 
Om de transformatie te kunnen waarborgen is de training inclusief 2 1-op-1 sessies en een live Zoom call voor de evaluatie.

COACHSESSIE 1. Tijdens de Module Trauma
COACHSESSIE 2. Tijdens de Module Authenticiteit (incl. audiobestand)
De prijs per sessie is 
197,00 (deze wordt deels vergoed door je zorgverzekering).


OVER MIJ

Gaby Jurczyk

"Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei.." Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma. Als je bewust of onbewust trauma hebt meegemaakt, krijg je vroeg of laat te maken met de effecten ervan: Stress, conflicten, heftige situaties kunnen een trigger zijn om je onzeker te voelen, heftige emoties te hebben en/of ziekte te veroorzaken. Ik help je via innerlijk leiderschap zoveel mogelijk te leven vanuit je eigen natuur. Door je blokkades en de misverstanden over jezelf los te laten, kun je lichamelijk ontspannen en voel je je geestelijk ook bevrijd. Het resultaat is dat de energie in jezelf, tussen jou en anderen en in je werk meer gaat stromen. Je ervaart daardoor meer keuze vrijheid en kunt beter voor jezelf opkomen. Ook word je vitaler en creatiever.

In mijn praktijk in Arnhem kun je terecht voor traumatherapie door Scan coaching. De lichaamsgerichte behandelingen zorgen voor meetbare effecten.

Copyright © Sterke Basis Traumatherapie. All Rights Reserved

Page Created with OptimizePress