Trainingen

Sterke Basis Groepstraining

Breng je Essentie naar buiten. Transformeer je leven. Verbind je met jouw levensmissie.

Voel je je gevangen? Geef je (soms) te veel en zorg je vaak voor anderen? Heb je altijd best gedaan voor iedereen? Ben je overprikkeld en heb je moeite om op tijd voldoende op te laden? Heb je veel heftigheid meegemaakt en voel je je uitgeput? Pas jij jezelf aan en is er veel moeten? Heb jij behoefte om jouw authenticiteit, jouw innerlijke vuur, je liefde naar buiten te brengen en te leven en werken vanuit je essentie. Dan is deze training voor jou.

Deze training zet je op het pad van jouw Missie. Ontslaat je van aanpassing en conformeren, transformeert angsten die vrijkomen als je je losmaakt van de ‘roedel’ om je eigen ding te doen,  je zult makkelijker en sneller keuzes kunnen maken, verbeterde relaties hebben en meer zelfvertrouwen. Benieuwd hoe je dit kan bereiken? Lees dan vooral verder.

Over de training

De Sterke Basis Training duur 7 dagen en de kracht van deze training is de unieke methode, die alle elementen bij elkaar brengt en daarmee transformatie garandeert. Vuur heeft alle elementen nodig om te branden: Aarde (Lichaam), Water (Emoties), Lucht (denken en inspiratie) en Vuur (Spiritualiteit). Je essentie, authenticiteit, levensenergie en liefde voor jezelf en het leven leven, omdat de balans hersteld is.

De training begint met een uitgebreide intake:

Voorbereiding

Wat? Persoonlijke Intake
Doel? Persoonlijke vraagstukken helder krijgen en voorwaarden voor het transformatie proces scheppen
Hoe? Dit gesprek vindt plaats op basis van diep luisteren, de voorwaarden scheppen voor een omgeving waarin jij je kunt openen en jij alle ruimte krijgt en werkelijk kunt transformeren. Gesprekstechnieken, zoals NLP, Gordon, oplossingsgerichte strategieën en deep listening worden toegepast.

Resultaat:
Hiermee worden de voorwaarden geschept voor werkelijke transformatie in de training.

Trainingsdag 1

Dieper contact met het lichaam

Wat? Wij beginnen met werken in het lichaam. Oefeningen waardoor je op een dieper niveau registreert wat je ervaart in je lichaam; je kunt het zien als een diepe meditatie, mindfulness.
Doel
De veilige en de pijnlijke en/of gespannen plekken ontdekken. Controle daarop geven, zodat je leert te switchen en sturen als je wilt of het nodig is ;
Resultaat
Instrument om het begin punt te lokaliseren voor het vrijmaken van de blokkade.

Trainingsdag 2

Naar de kern van de Blokkade *

Wat? Vanuit veiligheid de blokkade lokaliseren en voorbereiden om vrij te maken. Je kunt nog zoveel zelfhulpboeken lezen of in therapie gaan, maar als je de oorzaak van je blokkades niet opspoort kom je er niet uit.
Doel Het lichaam helpen de blokkade vrij te geven, zodat w(m)eer levens energie, passie en potentieel kan vrijkomen.
Resultaat Je maakt op een dieper niveau contact met je lichaam en je “managed” zelf het hele proces. Dat geeft veiligheid en vertrouwen

Trainingsdag 3

Innerlijk kind

Wat? Familieopstellingen in de groep
Doel De grotere thema’s die iedere keer terug keren zijn alleen in een groep door te werken. Hiermee kunnen wezenlijke blokkades opgespoord en getransformeerd worden.
Resultaat Er komt ruimte, waardoor de blokkade het lichaam uit beweegt. De trigger van de klacht verdwijnt en er komt keuze om in situaties anders te reageren.

Trainingsdag 4

Schaduw werk

Wat? De triggers die je dagelijks ervaart kunnen je lam leggen. Ze zijn echter ook een uitnodiging om de helen wat nog niet geheeld is: deze liggen in de schaduw. De schaduw is dat deel/ zijn die delen van ons wat we niet willen, niet accepteren. Het vormt zich samen met onze opvoeding en onze conditionering vanaf onze vroegste jeugd. Alles wat er niet mocht zijn in onze kinderjaren, wat weg gestopt, onderdrukt, afgewezen wordt, creëert onze schaduw.

Werken met onze schaduw is een heel belangrijk onderdeel van traumaverwerking. Integratie van onze schaduw betekent namelijk dat we in onze kracht komen.

Net als de held die op reis gaat, en zjin angsten onder ogen moet zien, gaan wij de aankomende lessen met schaduw werk aan de gang.

Dit werk is een heel belangrijk onderdeel van een veranderingsproces. Je zou kunnen denken waarom?

Doel In de schaduw van de persoon die je denkt te zijn, zijn programma’s aanwezig die komen uit een tijd waarin je vooral bezig was met kopiëren en overleven. Vlak na je geboorte of misschien zelfs al daarvoor hadden je ouders al een idee van ‘hoe je zou moeten zijn’. Ook in de beginjaren van je leven word je niet gewaardeerd om wie je bent, maar wat ze vinden hoe je zou moeten zijn.
Resultaat Empowerment, het vermogen tot zelfregulatie en innerlijk leiderschap

Trainingsdag 5

Bevrijding van de authentieke JIJ

Wat? Onze grootste pijn komt voort uit aanpassing, angst voor afwijzing, niet goed genoeg zijn of doen, angst om alleen komen te staan. Velen hebben hun authenticiteit zo diep weg gestopt om te overleven dat ze geen idee hebben wat ze willen in het leven. Veel van de huidige problemen die mensen ervaren, psychisch, emotioneel of fysiek komt voor uit de onderdrukking van authenticiteit.

Doel? We gaan op zoek naar het authentieke deel. Het pure kind met de kwaliteiten waarmee ze geboren is en bevrijden haar uit hetgeen ze vastzit.

Dit wordt een praktische dag waarin wij de transformatie van de dagen daarvoor gaan integreren en verankeren. Je krijgt tools mee en opdrachten hoe de nieuwe JIJ te realiseren in je dagelijkse leven.

Resultaat? Het zal in eerste instantie voelen alsof je op niemandsland bent, zonder navigatie. De gewenning aan de aanpassing is sterk en het zal er waarschijnlijk ook toe leiden dat angsten of moeheid vrijkomt. Je krijgt in deze module hele goede nazorg en door veel te oefenen zul je snel merken dat levensenergie vrijkomt.

Trainingsdag 6

De authentieke Jij in relatie met anderen

Wat? Het is best even oefenen om bij jezelf te blijven als de nieuwe Jij. We gaan middels ‘tableau vivant’ oefenen om de authentieke Jij in relatie te brengen met anderen

Doel: Oefening baart kunst. Ons brein vindt het fijn als het mag oefenen met het nieuwe, dan gaat het integreren.
Resultaat: meer zelfvertrouwen, meer energie

Trainingsdag 7

Integratie. Q&A. Heel persoonlijk fine tunen met alles wat we hebben geleerd.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training:

  • Kracht, die in de verdrukking is gekomen vrijlaten
  • Leren omgaan met jouw eigen vuur, zodat je jouw energie niveau zelf kunt bepalen en daarmee niet
    opgebrand kunt raken
  • Leven en werken vanuit jouw essentie en authenticiteit
  • Sturing geven aan jouw leven
  • Potentieel vrijmaken
  • Meer levensvreugde ervaren
  • Diepe verbinding maken met jouw missie

De Sterke Basis Training een waardevolle investering in jezelf op alle niveau’s, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
De kosten van de training zijn € 899,–.

Groepsgrootte is maximaal 5 personen.

15 feb, 15 maart, 12 april, 10 mei, 7 juni, 5 juli (van 14.00 tot 18.00 uur). En 26 augustus de hele dag.

Na aanmelding gaan we de data samen via afspreken.nl inplannen.