Therapie Apeldoorn

Gaby Jurczyk, praktijk Sterke Basis

Therapie in Apeldoorn bij Sterke Basis

Als therapeut voor Apeldoorn en omstreken is het mijn missie om jou te begeleiden op het moment dat jij vast zit in je leven.

Ik kan je helpen bij veel psychische en lichamelijke klachten. Bij mijn aanbod lees je hier meer over. Dit doe ik door je weer in contact te brengen met je ware zelf. Zo ga je weer vanuit een sterke basis leven en realiseer je een blijvende verandering.

Zoek je een praktijk voor therapie in Apeldoorn? Kom eens langs of neem contact met op me op via het contactformulier. Of bel direct op +31683643526.

Mijn aanbod

Loop je vast in je leven? Heb je last van psychische klanten en daardoor wellicht ook lichamelijke klachten?

Mijn therapie is erop gericht jou te helpen zulke patronen los te laten, zodat jij weer vanuit kracht, vertrouwen, veiligheid en potentieel kunt leven. 

Mijn kennis komt zowel van vele opleidingen, cursussen en reizen als vanuit mijn eigen ervaring. 

Zelf heb ik namelijk alle facetten van een trauma en traumaverwerking doorleeft. Hierdoor ben jij bij mij verzekerd van een grondige, persoonlijke aanpak die helemaal is afgestemd op dat wat jij nodig hebt. 

Ik kan je helpen bij onder andere:
Stress behandelen
Burn-out behandelen
Traumatherapie
Angst behandelen
Crisis management
Hulp bij scheiding

Verder behandel ik middels lichaamsgerichte therapie (Somatic Experiencing), maar ook therapie op mentaal en emotioneel niveau (transformational therapy)

Voor wie: symptomen/klachten

Hieronder vind je een lijst van symptomen/klachten/problemen waar ik mijn cliënten bij help. De lijst is niet uitputtend. Neem bij twijfel dan ook vooral even contact met me op zodat we kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Waarom Sterke Basis?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel 06-83643526

Werkwijze

Wat bij jouw traject aan bod komt, is afhankelijk van wat jij nodig hebt: een behandeling gaat dus volledig op maat. Binnen enkele sessies zul je het resultaat al merken. Je lichaam ontlaadt en hoeft niet meer te vechten, vluchten of bevriezen en dat maakt dat je emoties door warmte, kippenvel of trillen kunnen ontladen.

Vervolgens kun je ook op de andere niveaus genezen: je gedrag en communicatie, relaties, je levensenergie en je ware zelf. Kortom: de therapie van Sterke Basis is het begin van jouw nieuwe sterke basis.

Kennismaken? Dat kan! Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via het telefoonnummer 06-83643526 of via het online formulier. Je bent welkom in mijn praktijk in Arnhem

Gratis kennismakingsgesprek inplannen

Over mij

“Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei..” Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma.

Als je bewust of onbewust trauma hebt meegemaakt, krijg je vroeg of laat te maken met de effecten ervan: Stress, conflicten, heftige situaties kunnen een trigger zijn om je onzeker te voelen, heftige emoties te hebben en/of ziekte te veroorzaken. Ik help je via innerlijk leiderschap zoveel mogelijk te leven vanuit je eigen natuur.

Door je blokkades en de misverstanden over jezelf los te laten, kun je lichamelijk ontspannen en voel je je geestelijk ook bevrijd.
Het resultaat is dat de energie in jezelf, tussen jou en anderen en in je werk meer gaat stromen. Je ervaart daardoor meer keuze vrijheid en kunt beter voor jezelf opkomen. Ook wordt je vitaler en creatiever.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Neem contact op via onderstaand formulier en ik sta je spoedig te woord.