Therapie Ede

Gaby Jurczyk, praktijk Sterke Basis

Therapie in Ede bij Sterke Basis

Zoek je een praktijk voor therapie in Ede? Het is mijn missie om jou te helpen wanneer je vastzit in je leven.

Ik help cliënten bij verschillende psychische en daardoor vaak lichamelijke klachten. Bij mijn aanbod lees je hier meer over. In mijn praktijk weet je zeker dat je in een veilige omgeving bent waarin je alles kwijt kunt. Samen werken we aan jouw klachten en bouwen we een Sterke basis.

Kom eens langs of neem contact met op me op via het contactformulier. Of bel direct op +31683643526.

Mijn aanbod

Ik kan je helpen bij onderstaande en meer (neem bij twijfel gerust contact op):

Stress behandelen

Burn-out behandelen

Traumatherapie

Angst behandelen

Crisis management

Hulp bij scheiding

Andere klachten.. neem bij klachten die niet in dit rijtje staan ook zeker contact met me op. 

Mijn behandelingen bestaan onder andere uit lichaamsgerichte therapie (Somatic Experiencing), maar ook therapie op mentaal en emotioneel niveau (transformational therapy).

 

Voor wie: symptomen/klachten

Cliënten komen in mijn praktijk bij de symptomen, klachten en problemen uit onderstaande lijst. Er zijn ook klachten die niet in deze lijst staan, maar waarbij ik wel kan helpen. Neem dan ook zeker even contact met me op wanneer je klachten hier niet in staan. 

 

Waarom Sterke Basis?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel 06-83643526

Werkwijze

Ik vind het belangrijk om jou als persoon te leren kennen, om vervolgens samen met je klachten aan de slag te gaan.

Ik vind het belangrijk dat ik een veilige omgeving kan bieden waarin je niets hoeft te verbergen. Daardoor kun je open zijn over jezelf en de problemen/klachten waarmee je kampt. 

Jij bent uniek en waardoor je ook een unieke behandeling krijgt. 

Het resultaat van de sessies zal snel merkbaar zijn, vaak al binnen enkele sessie. 

Kennismaken? Dat kan! Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via het telefoonnummer 06-83643526 of via het online formulier. Je bent welkom in mijn praktijk in Arnhem

Gratis kennismakingsgesprek inplannen

Over mij

“Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei..” Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma.

Mijn expertise komt vanuit opleidingen, maar ook uit cursussen en reizen. Ook heb ik zelf een trauma doorleefd, waar ik ook de nodige kennis en ervaring uit vergaard heb.

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken. Dat kan telefonisch, of natuurlijk in mijn praktijk.

 

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Neem contact op via onderstaand formulier en ik sta je spoedig te woord.