Therapie Emmeloord

Gaby Jurczyk, praktijk Sterke Basis

Therapie Emmeloord bij Sterke Basis

Sterke Basis is actief met een praktijk voor therapie voor cliënten uit Emmeloord. 

Onze praktijk bevindt zich in Espel, dichtbij Emmeloord.
(+- 10 minuten met de auto)

Zit je niet lekker in je vel? Loop je tegen problemen aan? Of wil je een drastische verandering maken in je leven? Er zijn veel situaties waarin therapie je enorm kan helpen. Het praten over de situatie waarin je zit helpt op zichzelf al. 

En zeker wanneer een therapeut met een frisse blik en veel deskundigheid mee kan kijken, kan dat enorm helpen.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op of lees nog even verder op deze pagina.

Zoek je een praktijk voor therapie in de buurt van Emmeloord? Kom eens langs of neem contact met op me op via het contactformulier. 

Of bel direct op 06 83 64 35 26

Inhoudsopgave

Mijn aanbod

Er zijn veel verschillende behandelingen die ik aanbied. Hieronder vind je een lijstje van behandelingen waar ik op dagelijkse basis mee bezig ben. 

Buiten dit lijstje zijn er nog meer behandelingen die ik toepas. Neem vooral even contact met me op om alle mogelijkheden te bespreken.

Ik kan je onder andere helpen bij:

Stress behandelen

Ik begin met het identificeren van jouw klachten en het herstellen van je lichaam naar een normale staat. Dit wordt veilig en in overleg gedaan. De therapie richt zich op het lichaam om je uit de overlevingsstand te halen en je weer controle te geven. Oorzaken van stress worden aangepakt en er wordt samen een plan gemaakt om herhaling te voorkomen.

Burn-out behandelen

We kijken samen naar jouw huidige uitdagingen, zoals grenzen stellen, perfectionisme en belemmerende overtuigingen. Lees meer over burn-out behandelen.

Traumatherapie

Sterke Basis maakt gebruik van verschillende benaderingen, waaronder systemische traumatherapie en Somatic Experiencing. Binnen enkele sessies merk je verlichting doordat je lichaam spanning loslaat, wat helpt bij emotionele en mentale ontlasting. Dit bevordert genezing op meerdere niveaus, inclusief gedrag, relaties, levensenergie en zelfbewustzijn. Kortom, Sterke Basis helpt je bij het verwerken van trauma en biedt een nieuw begin.

Angst behandelen

In mijn persoonlijke reis heb ik ontdekt dat de enige weg naar innerlijke vrede, vreugde en diepgaande verbinding ligt in het moedig aangaan van onze angsten. Voor mij betekent moedig zijn het aanschouwen van onze angsten en ze rechtstreeks aangaan.

 

Crisis management

 

Hulp bij scheiding

 

Verder behandel ik middels lichaamsgerichte therapie (Somatic Experiencing), maar ook therapie op mentaal en emotioneel niveau (transformational therapy)

Voor wie: symptomen/klachten

Hieronder vind je een aantal symptomen die ik vaak tegenkom bij mijn cliënten. Ook hier geldt dat ik niet alle klachten heb opgesomd. Neem zeker even contact met me op om jouw situatie te bespreken.

Werkwijze

Mijn kennis komt zowel van vele opleidingen, cursussen en reizen als vanuit mijn eigen ervaring.

Zelf heb ik namelijk alle facetten van een trauma en traumaverwerking doorleeft. Hierdoor ben jij bij mij verzekerd van een grondige, persoonlijke aanpak die helemaal is afgestemd op dat wat jij nodig hebt.

Trajecten zijn natuurlijk volledig op maat. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. Ik probeer je zo goed mogelijk te leren kennen zodat ik een beter beeld krijg van de klachten waar je mee kampt.

In veel gevallen is er binnen enkele sessies resultaat merkbaar.

Samen creëren we een sterke Basis!

Kennismaken? Dat kan! Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via het telefoonnummer 06-83643526 of via het online formulier. Je bent welkom in mijn praktijk in Emmeloord.

Gratis kennismakingsgesprek inplannen

Over mij

“Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei..” Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma.

Als je bewust of onbewust trauma hebt meegemaakt, krijg je vroeg of laat te maken met de effecten ervan: Stress, conflicten, heftige situaties kunnen een trigger zijn om je onzeker te voelen, heftige emoties te hebben en/of ziekte te veroorzaken. Ik help je via innerlijk leiderschap zoveel mogelijk te leven vanuit je eigen natuur.

Door je blokkades en de misverstanden over jezelf los te laten, kun je lichamelijk ontspannen en voel je je geestelijk ook bevrijd.
Het resultaat is dat de energie in jezelf, tussen jou en anderen en in je werk meer gaat stromen. Je ervaart daardoor meer keuze vrijheid en kunt beter voor jezelf opkomen. Ook wordt je vitaler en creatiever.

Contact

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel 06-83643526

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Neem contact op via onderstaand formulier en ik sta je spoedig te woord.

Algemeen contactformulier