Therapie Leeuwarden

Gaby Jurczyk, praktijk Sterke Basis

Therapie Leeuwarden bij Sterke Basis

Sterke Basis is actief voor cliënten voor therapie in Leeuwarden.

Onze praktijk bevindt zich in Espel, in de buurt van Leeuwarden

Zit je niet lekker in je vel? Loop je tegen problemen aan? Of wil je een drastische verandering maken in je leven? En zijn veel situaties waarin een therapeut enorm kan helpen. Het praten over de situatie waarin je zit helpt op zichzelf al. 

En zeker wanneer iemand er met een frisse blik en veel deskundigheid mee kan kijken, kan dit enorm helpen.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op of lees nog even verder op deze pagina.

Zoek je een praktijk voor therapie in de buurt van Leeuwarden? Kom eens langs of neem contact met op me op via het contactformulier. 

Of bel direct op 06 83 64 35 26

Mijn aanbod

Er zijn veel verschillende behandelingen die ik aanbied. Hieronder vind je een lijstje van behandelingen waar ik als therapeut op dagelijkse basis mee bezig ben. 

Buiten dit lijstje zijn er nog meer behandelingen die ik toepas. Neem vooral even contact met me op om alle mogelijkheden te bespreken.

Ik kan je onder andere helpen bij:

Stress behandelen

Stress behandeling begint met het identificeren van jouw symptomen en het herstellen van je lichaam naar een gezonde staat, in samenspraak en op een veilige manier. De focus ligt op het bevrijden van je lichaam uit de greep van constante spanning en het herwinnen van controle. Samen pakken we de oorzaken van stress aan en ontwikkelen we een plan om herhaling te voorkomen.

Burn-out behandelen

Bij het behandelen van een burn-out onderzoeken we samen de uitdagingen waarmee je momenteel worstelt, zoals het stellen van grenzen, perfectionisme en belemmerende overtuigingen. Ontdek meer over onze aanpak voor burn-out behandeling.

Traumatherapie

Taumatherapie bij Sterke Basis omvat diverse benaderingen, waaronder systemische traumatherapie en Somatic Experiencing. Na slechts enkele sessies zul je verlichting ervaren doordat je lichaam stress loslaat, wat bijdraagt aan emotionele en mentale opluchting. Dit helpt bij genezing op meerdere niveaus, zoals gedrag, relaties, vitaliteit en zelfbewustzijn. Kortom, Sterke Basis helpt je om trauma te verwerken en biedt een frisse start.

Angst behandelen

In mijn persoonlijke ontdekkingsreis heb ik geleerd dat ware innerlijke vrede, vreugde en diepe verbondenheid alleen mogelijk zijn wanneer we moedig onze angsten onder ogen zien en ze rechtstreeks confronteren. Voor mij betekent moedig zijn het aangaan van onze angsten met oprechte vastberadenheid.

 

Crisis management
Hulp bij scheiding

Verder behandel ik middels lichaamsgerichte therapie (Somatic Experiencing), maar ook therapie op mentaal en emotioneel niveau (transformational therapy)

Voor wie: symptomen/klachten

Hieronder vind je een aantal symptomen die ik vaak tegenkom bij mijn cliënten. Ook hier geldt dat ik niet alle klachten heb opgesomd. Neem zeker even contact met me op om jouw situatie te bespreken.

Waarom Sterke Basis?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel 06-83643526

Werkwijze

Mijn kennis komt zowel van vele opleidingen, cursussen en reizen als vanuit mijn eigen ervaring.

Zelf heb ik namelijk alle facetten van een trauma en traumaverwerking doorleeft. Hierdoor ben jij bij mij verzekerd van een grondige, persoonlijke aanpak die helemaal is afgestemd op dat wat jij nodig hebt.

Trajecten zijn natuurlijk volledig op maat. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. Ik probeer je zo goed mogelijk te leren kennen zodat ik een beter beeld krijg van de klachten waar je mee kampt.

In veel gevallen is er binnen enkele sessies resultaat merkbaar.

Samen creëren we een sterke Basis!

Kennismaken? Dat kan! Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via het telefoonnummer 06-83643526 of via het online formulier. Je bent welkom in mijn praktijk in Leeuwarden.

Gratis kennismakingsgesprek inplannen

Mijn achtergrond als therapeut

“Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei..” Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma.

Als je bewust of onbewust trauma hebt meegemaakt, krijg je vroeg of laat te maken met de effecten ervan: Stress, conflicten, heftige situaties kunnen een trigger zijn om je onzeker te voelen, heftige emoties te hebben en/of ziekte te veroorzaken. Ik help je via innerlijk leiderschap zoveel mogelijk te leven vanuit je eigen natuur.

Door je blokkades en de misverstanden over jezelf los te laten, kun je lichamelijk ontspannen en voel je je geestelijk ook bevrijd.
Het resultaat is dat de energie in jezelf, tussen jou en anderen en in je werk meer gaat stromen. Je ervaart daardoor meer keuze vrijheid en kunt beter voor jezelf opkomen. Ook wordt je vitaler en creatiever.

Contact

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel 06-83643526

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Neem contact op via onderstaand formulier en ik sta je spoedig te woord.