Therapie Lelystad

Gaby Jurczyk, praktijk Sterke Basis

Therapie in Lelystad bij Sterke Basis

Als therapeut werkzaam in Lelystad en de omliggende regio, is het mijn doel om je te helpen wanneer je vastloopt in je leven.

Ik help mijn cliënten bij een breed scala aan mentale en fysieke problemen. Gedetailleerde informatie over mijn diensten vind je verder op deze pagina. 

Mijn aanpak omvat onder andere het herstellen van je verbinding met je ware zelf, waardoor je vanuit een sterke basis kunt leven en duurzame verandering kunt realiseren.

Ben je op zoek naar een praktijk voor therapie in de buurt van Lelystad? Aarzel niet om langs te komen of contact met me op te nemen. Je kunt ook direct bellen naar +31683643526.

Mijn aanbod

Heb je het gevoel vast te zitten in je leven? Heb je last van psychische klachten die mogelijk ook leiden tot lichamelijke klachten?

Mijn therapie is specifiek ontwikkeld om je te helpen deze patronen los te laten, zodat je weer kunt leven vanuit innerlijke kracht, vertrouwen, veiligheid en potentieel.

Mijn kennis is opgebouwd door middel van diverse opleidingen, cursussen en reizen, evenals uit mijn eigen persoonlijke ervaringen.

Ik heb namelijk zelf alle aspecten van trauma en traumaverwerking doorgemaakt. Dit betekent dat je bij mij verzekerd bent van een grondige en persoonlijke aanpak die volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Ik kan je helpen bij onder andere:
Stress behandelen
Burn-out behandelen
Traumatherapie
Angst behandelen
Crisis management
Hulp bij scheiding

Verder behandel ik middels lichaamsgerichte therapie (Somatic Experiencing), maar ook therapie op mentaal en emotioneel niveau (transformational therapy)

In mijn praktijk ontvang ik cliënten uit de gehele regio Lelystad:

Therapie Zwolle
Therapie Leeuwarden
Therapie Emmeloord
Therapie Espel

Voor wie: symptomen/klachten

Onderstaand tref je een overzicht aan van symptomen/klachten/problemen waarbij ik mijn cliënten help. Deze lijst is niet alomvattend. Als je twijfelt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, zodat we samen kunnen bekijken hoe ik je kan helpen.

Waarom Sterke Basis?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel 06-83643526

Werkwijze

Hetgeen behandeld wordt tijdens jouw traject is afhankelijk van jouw specifieke behoeften. waardoor de behandeling volledig op maat wordt afgestemd. Vrijwel altijd zul je na enkele sessies merkbare resultaten ervaren. Je lichaam krijgt de kans om te ontspannen en hoeft niet langer te vechten, vluchten of bevriezen, waardoor emoties kunnen worden ontladen door middel van warmte, kippenvel of trillingen.

Daarnaast biedt de therapie van Sterke Basis ook mogelijkheden voor heling op andere niveaus, zoals gedrag en communicatie, relaties, levensenergie en het ontdekken van je ware zelf. Kortom, de therapie van Sterke Basis vormt het begin van het creëren van een nieuwe, sterke basis voor jou.

Wil je kennismaken? Dat is mogelijk! Maak een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek via het telefoonnummer 06-83643526 of vul het online formulier in. Je bent van harte welkom in mijn praktijk

Gratis kennismakingsgesprek inplannen

Over mij

“Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei..” – Mijn levenspad begon in de majestueuze Zwitserse Bergen, maar sinds 1996 heb ik mijn thuis in Nederland gevonden. In 2001, na een traumatische gebeurtenis tijdens de geboorte van mijn zoon, begon mijn zoektocht naar genezing van trauma. Gedurende de afgelopen 19 jaar heb ik zowel reguliere opleidingen gevolgd als onderzocht hoe culturen die nauw verbonden zijn met de natuur trauma benaderen.

Of je nu bewust of onbewust trauma hebt ervaren, de effecten ervan zullen vroeg of laat merkbaar zijn: stress, conflicten en heftige situaties kunnen je onzeker maken, intense emoties oproepen en zelfs ziekte veroorzaken. Mijn doel is om je te helpen leven vanuit je eigen natuur door middel van innerlijk leiderschap.

Door het loslaten van blokkades en misvattingen over jezelf kun je fysiek ontspannen en een gevoel van bevrijding ervaren op geestelijk vlak. Het resultaat hiervan is dat de energie binnenin jou, tussen jou en anderen, en in je werk meer gaat stromen. Hierdoor ervaar je meer vrijheid in keuzes en kun je beter voor jezelf opkomen. Je vitaliteit en creativiteit zullen eveneens toenemen.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Neem contact op via onderstaand formulier en ik sta je spoedig te woord.