Therapie Nijmegen

Therapeut Gaby Jurczyk, praktijk Sterke Basis

Therapie in Nijmegen bij Sterke Basis

Ben je opzoek naar therapie in Nijmegen? Het is mijn missie om jou te begeleiden op het moment dat jij vastzit in je leven.

Ik kan je helpen bij veel verschillende psychische en lichamelijke klachten. Bij mijn aanbod lees je hier meer over.
Zoek je een praktijk voor therapie in Nijmegen? Kom eens langs of neem contact met op me op via het contactformulier. Of bel direct op +31683643526.

Mijn aanbod

Ik kan je helpen bij onderstaande en meer (neem bij twijfel gerust contact op):
Stress behandelen
Burn-out behandelen
Traumatherapie
Angst behandelen
Crisis management
Hulp bij scheiding

Andere klachten.. neem bij klachten die niet in dit rijtje staan ook zeker contact met me op.

Verder behandel ik middels lichaamsgerichte therapie (Somatic Experiencing), maar ook therapie op mentaal en emotioneel niveau (transformational therapy)


Loop je vast in je leven? Heb je last van psychische klanten en daardoor wellicht ook lichamelijke klachten? Mijn therapie is erop gericht jou te helpen zulke patronen los te laten, zodat jij weer vanuit kracht, vertrouwen, veiligheid en potentieel kunt leven. Mijn kennis komt zowel van vele opleidingen, cursussen en reizen als vanuit mijn eigen ervaring. Zelf heb ik namelijk alle facetten van een trauma en traumaverwerking doorleeft. Hierdoor ben jij bij mij verzekerd van een grondige, persoonlijke aanpak die helemaal is afgestemd op dat wat jij nodig hebt.

Voor wie: symptomen/klachten

Hieronder vind je een lijst van symptomen/klachten/problemen waar ik mijn cliënten bij help. De lijst is niet uitputtend. Neem bij twijfel dan ook vooral even contact met me op zodat we kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Waarom Sterke Basis?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel 06-83643526

Werkwijze

Iedere behandeling is uniek en afhankelijk van wat jij nodig hebt. Samen kijken we naar waar je op dat moment de meeste hulp bij kunt gebruiken.

Ik neem de tijd om jou en je klachten goed te leren kennen. Daarbij is het belangrijk om open te zijn over je klachten. Maar ook dat is iets waar we aan kunnen werken. 

Vervolgens kijken we samen naar de behandelmethoden die we kunnen toepassen. Ook nemen we door wat de doelen worden voor de behandeling.

Het resultaat van de sessies zal snel merkbaar zijn, vaak al binnen enkele sessie. 

 

Over mij

“Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei..” Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma.

Daarnaast ben ik me gaan specialiseren in (het behandelen van) andere psychische klachten en daardoor ook lichamelijke klachten. Vandaag de dag help ik dan ook niet enkel cliënten met trauma, maar ook met andere klachten.

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken. Dat kan telefonisch, of natuurlijk in mijn praktijk.

 

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Neem contact op via onderstaand formulier en ik sta je spoedig te woord.