Therapie Wageningen

Therapeut Gaby Jurczyk, praktijk Sterke Basis

Therapie in Wageningen bij Sterke Basis

Zoek jij een praktijk voor therapie in Wageningen? Ik begeleid je graag op het moment dat jij vastzit in je leven. Er zijn tal van psychische en lichamelijke klachten waarbij ik hulp kan bieden.

Ik help je graag op het moment dat jij vastzit in je leven. Mijn persoonlijke, maar doeltreffende aanpak is vaak al binnen enkele sessies merkbaar.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Kom eens langs of neem contact met op me op via het contactformulier. Of bel direct op +31683643526.

Mijn aanbod

Onderstaand vind je een aantal behandelingen die ik zoal aanbied. Er zijn echter nog meer klachten en problemen waarbij ik kan helpen. Voor meer 

Stress behandelen
Burn-out behandelen
Traumatherapie
Angst behandelen
Crisis management
Hulp bij scheiding

Andere klachten.. neem bij klachten die niet in dit rijtje staan ook zeker contact met me op.

Verder behandel ik middels lichaamsgerichte therapie (Somatic Experiencing), maar ook therapie op mentaal en emotioneel niveau (transformational therapy)

Loop je vast in je leven? Heb je last van psychische klanten en daardoor wellicht ook lichamelijke klachten? Mijn therapie is erop gericht jou te helpen zulke patronen los te laten, zodat jij weer vanuit kracht, vertrouwen, veiligheid en potentieel kunt leven. 

Mijn kennis komt zowel van vele opleidingen, cursussen en reizen als vanuit mijn eigen ervaring. Zelf heb ik namelijk alle facetten van een trauma en traumaverwerking doorleeft. Hierdoor ben jij bij mij verzekerd van een grondige, persoonlijke aanpak die helemaal is afgestemd op dat wat jij nodig hebt.

Voor wie: symptomen/klachten

Cliënten komen in mijn praktijk voor onder andere onderstaande klachten. Er zijn ook klachten die niet in het rijtje staan. Neem dan ook zeker contact op wanneer de klachten die jij ervaart hier niet in staan.

Waarom Sterke Basis?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel 06-83643526

Werkwijze

Mijn behandelingen zijn zeer persoonlijk gericht. Het behandelplan is dan ook afhankelijk van wat jij nodig hebt. We kijken samen naar hoe we jouw situatie gaan aanpakken.

Allereerst vind ik het belangrijk om jou en je situatie goed te leren kennen. Je kunt jezelf zijn wanneer je bij mij komt en open zijn over je situatie. Op deze manier kunnen we ook het meest effectief te werk gaan.

Het is echter niet altijd makkelijk om je ineens open te stellen en je situatie voor te leggen. Maar ook daar kunnen we natuurlijk aan werken.

Ik vind het belangrijk om een veilige basis te bieden. Een omgeving waarin we er samen voor kunnen zorgen dat jij weer fijn door het leven gaat. Samen naar een Sterke Basis.

Het resultaat van de sessies zal snel merkbaar zijn, vaak al binnen enkele sessie. 

Over mij

“Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei..” Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma.

Daarnaast ben ik me gaan specialiseren in (het behandelen van) andere psychische klachten en daardoor ook lichamelijke klachten. Vandaag de dag help ik dan ook niet enkel cliënten met trauma, maar ook met andere klachten.

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken. Dat kan telefonisch, of natuurlijk in mijn praktijk.

 

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Neem contact op via onderstaand formulier en ik sta je spoedig te woord.