Therapie Zevenaar

Therapeut Gaby Jurczyk, praktijk Sterke Basis

Therapie in Zevenaar bij Sterke Basis

Ben jij zoekende naar therapie in Zevenaar? Ik begeleid je graag op het moment dat jij vastzit in je leven. Er zijn tal van psychische en lichamelijke klachten waarbij ik hulp kan bieden.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Kom eens langs of neem contact met op me op via het contactformulier. Of bel direct op +31683643526.

Mijn aanbod

Er zijn verschillende behandelingen die ik aanbied. Een aantal voorbeelden hiervan vind je in onderstaande lijst:

Stress behandelen
Burn-out behandelen
Traumatherapie
Angst behandelen
Crisis management
Hulp bij scheiding

Andere klachten.. neem bij klachten die niet in dit rijtje staan ook zeker contact met me op.

Verder behandel ik middels lichaamsgerichte therapie (Somatic Experiencing), maar ook therapie op mentaal en emotioneel niveau (transformational therapy)

Loop je vast in je leven? Heb je last van psychische klanten en daardoor wellicht ook lichamelijke klachten? Mijn therapie is erop gericht jou te helpen zulke patronen los te laten, zodat jij weer vanuit kracht, vertrouwen, veiligheid en potentieel kunt leven. 

Mijn kennis komt zowel van vele opleidingen, cursussen en reizen als vanuit mijn eigen ervaring. Zelf heb ik namelijk alle facetten van een trauma en traumaverwerking doorleeft. Hierdoor ben jij bij mij verzekerd van een grondige, persoonlijke aanpak die helemaal is afgestemd op dat wat jij nodig hebt.

Voor wie: symptomen/klachten

Cliënten komen in mijn praktijk voor onder andere onderstaande klachten. Er zijn ook klachten die niet in het rijtje staan. Neem dan ook zeker contact op wanneer de klachten die jij ervaart hier niet in staan.

Waarom Sterke Basis?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel 06-83643526

Werkwijze

Mijn behandelingen zijn zeer persoonlijk gericht. Het behandelplan is dan ook afhankelijk van wat jij nodig hebt. We kijken samen naar hoe we jouw situatie gaan aanpakken.

Tijdens de eerste behandeling neem ik de tijd om jou en je klachten goed te leren kennen. Hierbij vraag ik je eerlijk te zijn over je situatie. Op deze manier kan ik je namelijk het beste helpen. Het kan natuurlijk lastig zijn om over je situatie te praten. Maar gelukkig kunnen we ook daar aan werken.

Ik vind het belangrijk om een veilige basis te bieden. Een omgeving waarin we er samen voor kunnen zorgen dat jij weer fijn door het leven gaat. Samen naar een Sterke Basis.

Het resultaat van de sessies zal snel merkbaar zijn, vaak al binnen enkele sessie. 

Over mij

“Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei..” Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma.

Daarnaast ben ik me gaan specialiseren in (het behandelen van) andere psychische klachten en daardoor ook lichamelijke klachten. Vandaag de dag help ik dan ook niet enkel cliënten met trauma, maar ook met andere klachten.

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken. Dat kan telefonisch, of natuurlijk in mijn praktijk.


Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Neem contact op via onderstaand formulier en ik sta je spoedig te woord.