Therapie Zwolle

Gaby Jurczyk, praktijk Sterke Basis

Therapie Zwolle bij Sterke Basis

Sterke Basis is een praktijk voor therapie voor cliënten uit Zwolle. 

Onze praktijk bevindt zich in Espel, dichtbij Zwolle.
(+- 35 minuten met de auto)

Zit je niet lekker in je vel? Loop je tegen problemen aan? Of wil je een drastische verandering maken in je leven? En zijn veel situaties waarin een therapeut je enorm kan helpen. 

Het praten over de situatie waarin je zit helpt op zichzelf al. En zeker wanneer iemand er met een frisse blik en veel deskundigheid op kan kijken, kan dit enorm helpen.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op of lees nog even verder op deze pagina.

Zoek je een praktijk voor therapie in Zwolle? Kom eens langs of neem contact met op me op via het contactformulier. 

Of bel direct op 06 83 64 35 26

Inhoudsopgave

Mijn aanbod

Er zijn veel verschillende behandelingen die ik aanbied. Hieronder vind je een lijstje van behandelingen waar ik op dagelijkse basis mee bezig ben. 

Buiten dit lijstje zijn er nog meer behandelingen die ik toepas. Neem vooral even contact met me op om alle mogelijkheden te bespreken.

Als therapeut kan ik je onder andere helpen bij:

Stress behandelen

In onze aanpak voor stressbehandeling beginnen we met een grondige analyse van jouw symptomen en werken we samen aan het herstel van je lichaam naar een gezonde balans, met een sterke focus op veiligheid en samenwerking. Ons doel is om je lichaam te bevrijden van de voortdurende spanning en jou de controle terug te geven. We onderzoeken de oorzaken van jouw stress en creëren samen een plan om herhaling te voorkomen.

Burn-out behandelen

Bij de behandeling van een burn-out gaan we gezamenlijk de uitdagingen aan waarmee je momenteel worstelt, zoals het stellen van grenzen, het omgaan met perfectionisme en het aanpakken van belemmerende overtuigingen. Ontdek meer over onze unieke aanpak voor het behandelen van een burn-out.

Traumatherapie

Traumatherapie omvat verschillende benaderingen, zoals systemische traumatherapie en Somatic Experiencing. Je zult al snel verlichting ervaren na slechts enkele sessies, omdat je lichaam de opgehoopte stress loslaat, wat bijdraagt aan emotionele en mentale opluchting. Dit bevordert genezing op meerdere niveaus, waaronder gedrag, relaties, vitaliteit en zelfbewustzijn. 

Angst behandelen

Mijn persoonlijke ontdekkingsreis heeft me geleerd dat echte innerlijke vrede, vreugde en diepgaande verbondenheid alleen mogelijk zijn als we moedig de confrontatie aangaan met onze angsten en er onbevreesd mee omgaan. Voor mij betekent moedig zijn actief onze angsten omarmen met authentieke vastberadenheid.

Crisis management

Hulp bij scheiding

 

Verder behandel ik middels lichaamsgerichte therapie (Somatic Experiencing), maar ook therapie op mentaal en emotioneel niveau (transformational therapy)

Voor wie: symptomen/klachten

Hieronder vind je een aantal symptomen die ik vaak tegenkom bij mijn cliënten. Ook hier geldt dat ik niet alle klachten heb opgesomd. Neem zeker even contact met me op om jouw situatie te bespreken.

Mijn werkwijze als therapeut

Mijn kennis komt zowel van vele opleidingen, cursussen en reizen als vanuit mijn eigen ervaring.

Zelf heb ik namelijk alle facetten van een trauma en traumaverwerking doorleeft. Hierdoor ben jij bij mij verzekerd van een grondige, persoonlijke aanpak die helemaal is afgestemd op dat wat jij nodig hebt.

Trajecten zijn natuurlijk volledig op maat. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. Ik probeer je zo goed mogelijk te leren kennen zodat ik een beter beeld krijg van de klachten waar je mee kampt.

In veel gevallen is er binnen enkele sessies resultaat merkbaar.

Samen creëren we een sterke Basis!

Kennismaken? Dat kan! Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via het telefoonnummer 06-83643526 of via het online formulier. Je bent welkom in mijn praktijk in Zwolle.

Gratis kennismakingsgesprek inplannen

Over mijn achtergrond als therapeut

“Levensvreugde als voeding voor innerlijke groei..” Ik ben opgegroeid in de Zwitserse Bergen. Sinds 1996 woon ik in Nederland. Toen in 2001 mijn zoon op traumatische wijze op de wereld is gekomen, ging ik op zoek naar mogelijkheden om trauma te genezen. Zo heb ik de afgelopen 19 jaar zowel reguliere opleidingen gevolgd, als ook onderzocht hoe culturen, die dichter bij de natuur staan, omgaan met trauma.

Als je bewust of onbewust trauma hebt meegemaakt, krijg je vroeg of laat te maken met de effecten ervan: Stress, conflicten, heftige situaties kunnen een trigger zijn om je onzeker te voelen, heftige emoties te hebben en/of ziekte te veroorzaken. Ik help je via innerlijk leiderschap zoveel mogelijk te leven vanuit je eigen natuur.

Door je blokkades en de misverstanden over jezelf los te laten, kun je lichamelijk ontspannen en voel je je geestelijk ook bevrijd.
Het resultaat is dat de energie in jezelf, tussen jou en anderen en in je werk meer gaat stromen. Je ervaart daardoor meer keuze vrijheid en kunt beter voor jezelf opkomen. Ook wordt je vitaler en creatiever.

Contact

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel 06-83643526

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Neem contact op via onderstaand formulier en ik sta je spoedig te woord.