Last van spanning en stress?

Lichaamsgerichte Traumatherapie helpt direct en effectief

Begin nu!

15

jaar ervaring

320+

mensen geholpen

24/7

bereikbaar

Bijna iedereen heeft bewust of onbewust trauma meegemaakt. Soms heb je daar niet direct last van. Trauma kan echter aan de oppervlakte komen bij stress, een grote verandering of heftige situatie en je lichaam kan daarop reageren door te willen vechten, vluchten of bevriezen. Traumatherapie helpt jou, om deze overlevingsreacties te ontladen, waardoor het onderliggen trauma verwerkt kan worden.

Een aantal jaren gelden kwam er plotseling iets heftigs in mij omhoog, er waren een aantal dingen gebeurd, waar ik de impact niet van heb zien aankomen. Voelde ook dat het mij in mijn zelfstandig ondernemer in de weg zat en zocht hulp om daar snel en gedegen verlichting in te vinden. 

Gelukkig was daar Gaby met haar Sterke Basis EHBO en na een paar sessies voelde ik mij weer mijzelf, dankjewel voor je fijne doortastende aanpak!

Saskia Emmerink

Wanneer heb je eigenlijk een trauma?

Een trauma is een lichamelijke of psychische verwonding na bijvoorbeeld een ongeluk. Een voorbeeld hiervan is een botbreuk of wond, maar het kan ook een schokkende gebeurtenis zijn, waardoor blijvende psychische problemen kunnen ontstaan. Gedurende de rest van je leven kun je getriggerd worden door bepaalde situaties, zeker tijdens grote veranderingen, waaronder een geboorte, verhuizing, scheiding, overlijden et cetera. Je bent ineens heel boos, moet veel huilen, voelt je altijd bang, ziet overal gevaar of ervaart alles als te veel.

Ik help je hierbij

Traumatherapie is erop gericht jou te helpen dit patroon los te laten, zodat jij weer vanuit kracht, vertrouwen, veiligheid en potentieel kunt leven. Zelf heb ik ook alle facetten van een trauma en traumaverwerking doorleeft. Mijn kennis komt dus zowel van vele opleidingen, cursussen en reizen als vanuit mijn eigen ervaring. Hierdoor kan ik goed aanvoelen en inspelen op wat jij nodig hebt

Kom in cont

a
ct

 • Jouw lichaam resetten

  Sterke Basis Traumatherapie biedt hulp bij trauma op een fysiek niveau, want trauma is een biologisch fenomeen. Door het lichaam te helpen de traumatische ervaring te ontladen, komen je emoties en je denken ook uit de spanning. Ik werk door middel van systemische traumatherapie of holistische/integrale traumatherapie en door de methodes Somatic Experiencing, ScanCoaching of psychosociale therapie in te zetten.

  Snel resultaat

  Alles is afhankelijk van wat jij nodig hebt: een traumabehandeling gaat dus volledig op maat. Binnen enkele sessies zal je het resultaat al merken. Je lichaam ontlaad en hoeft niet meer te vechten, vluchten of bevriezen en dat maakt dat je emoties door warmte, kippenvel of trillen ook kunnen ontladen. Hierna kunnen we ook op de andere niveaus genezen: je gedrag en communicatie, relaties en je levensenergie en ware zelf.

  Traumatherapie nodig?

  Sterke Basis Traumatherapie staat voor je klaar. Maak een afspraak op een datum en tijdstip dat jou uitkomt voor een gratis kennismakingsgesprek via het telefoonnummer!


  Je bent welkom in mijn praktijk in Velp